понедельник, 31 октября 2011 г.

Dezbatere publică în satul Mălăiestii Noi

    Pe data de 20.10.2011 a avut loc dezbaterea publică în satul Mălăiestii Noi unde s-a discutat două idei prioritare în amenajare unui teren sportiv. Fiecare echipă a motivat necesitatea implimentării ideei sale.În timpul dezbaterii oamenii care erau în număr de circa 110 au participat activ,intervenind cu întrebări. După motivare au fost împărțite foițe de culori diferi în conformitate cu echipa. Prima echipă foițe de culoare galbene,iar a doua echipă foițe verzi. În urma numărarii voturilor cu raportul de 72 la 45 s-a constatat că lucru va începe cu îngrădirea terenului sportiv. Oamenii au fost entuziasmați de ideea proiectului și au fost deacord de a contribui financiar în măsura în care se vor implica Administrația Publică Locală și agenților economici din comunitate. După dezbatere a urmat o ședință cu tinerii consilierii în care și au manifestat impresiile și au decis să prezinte Consiliului Sătesc rezultatele dezbaterii, să inițieze diferite cereri pentru a atrage investiții de a realizarea proiectului.
     Impresiile tinerilor după dezbatere Malai Mihaela:
     Dezbaterea o fost o țintă în care am depus multă muncă și mult suflet.Ne-am implicat cu mulă seriozitate dorind cu adevărat să obținem rezultate pozitive.În timpul dezbaterii am fost cotropită de emoții pozitive și atomosfera binevoitoare a publicului ne-a făcut să fim încrezuti în puterile proprii și să nu ne oprim aici.
     Bodiu Igor:
     Sunt un adept al sportului și numai ideea de a participa la acest proiect mi-a provocat să mă implic cu tot dinadinsul.Sunt optimist și încredințat că vom reuși să implementăm și să realizăm acest proiect dacă vom avea sustinere din partea tuturor.
     Noi tinerii consilierii am dedus faptul că:
     Dezbaterea ce a trecut ne a motivat de a participa încontinuare și de a relaliza cu adevărat acest proiect.Un pas care arată intențiile noasre a fost depunerea proiectului în concursul promovat de către Direcția Generală Învățămînt Criuleni,la fel am avut o întîlnire pe data de 28.10.2011 cu domnul Valeriu Țurcan ce este Președintele clubului de fotball din Criuleni împreună cu care v-om înainta o cerere către Federația de Fotball a Moldovei pentru a ne susține financiar.Consiliul Local al Tinerilor din Mălăiești nu se oprim aici,dar v-a munci încontinuare pentru a obține rezultate pozitive.

Комментариев нет:

Отправить комментарий